Filozofski fakultet u Rijeci/Faculty of Humanities

by Rokac • Uploaded: Mar. 27 '10

ffc938b06930e04beb745fc525c61541.png

Add to Pad (In 0 Pad s )

Description: Logo for a university in Croatia, seaside town Rijeka. Two headed eagle is city's symbol. Open book represents education, learning. Client wanted a traditional approach.
As seen on: -
Status: Client work
Viewed: 3765
Share:  

Lets Discuss

Type08 Mar. 29 '10

Hot stuff, Marciano! Did they accept it? (E to mi nikad nije bilo jasno, zasto nasa sveucilista koriste to 'U'? U Zagrebu, U Rijeci, U Osijeku... Zar nije moglo biti Filozofski fakulktet Rijeka ili Strojarski fakultet Zagreb? Pa zar je netko mislio da je moguce da postoji Rudarski fakultet Zagreb u Sibeniku? Pa valjda bi bio Rudarski fakultet Sibenik jebo ga riza...)

Reply
Rokac Mar. 29 '10

Thanks Alen. This one and three other concepts were chosen to go before the jury:)(vijece fakulteta, rezultati bi trebali biti sredinom 4. mjeseca). Da, u pravu si sto se tice toga %22U%22. Apsolutno forsiranje. *Inace lose je bio postavljem natjecaj od samoga pocetka. Mrsave smjernice, klimavo povjerenstvno koje zeli da logo sjaji tradicijom (koje bas i nema). Ovo je moj drugi prijedlog koji je nastao nakon konzultacija sa povjerenstvom. Prvi je bio moderan, puno jednostavniji ko i ostatak mojeg portfolija:)*Ima tu jos puno toga, al dosta, necu te vise davit:) Nastavljam jednom kad budes U Rijeci, na nekoj kavi:)*Puno ti hvala na feedbacku!*%22jebo ga riza%22 lol...

Reply
hyperborea Aug. 19 '10

Ono sto je najvaznije je da si ti svoj deo posla odradio maksimalno korektno i super kvalitetno! Linearan stamp-like logo prosto odise tradicijom. Mozda bi i kolor varijanta mogla biti dobro resenje kao opcija br.2?*Pozdrav Roko!

Reply
Rokac Aug. 19 '10

Andrej, hvala ti prijatelju na komentaru.*Iskreno, bas to kako kazes, bitno da sam posao napravio korektno i kvalitetno. Iako rad nije odabran od strane povjerenstva barem znam da sam na terenu ostavio 110%25 (kako to vec futbaleri kazu:-) *Da, u koloru bi izgledalo bolje, to sigurno. Malo cu se poigrat time dok stignem.*Hvala ti jos jednom na potpori.*Btw.*Cisto iz radoznalosti, otkuda si?**

Reply
hyperborea Aug. 19 '10

Beograd.*Kako idu radovi na tvom sajtu? Vidim jos je work in progress...

Reply
Rokac Aug. 20 '10

Beograd, kul. Inace pitam jer mi je bilo malo cudno kad sam vidio tvoj koment na %22nasem%22 jeziku. Neznam zasto, ali cijelo vrijeme sam mislio da si ti iz Rumunjske:) Eh i ja znam biti bedast ponekad:)*Sto se tice sajta, ide, fala na pitanju. Jos malo pa sam gotov sa dizajnom, onda pripremit portfolio i sve skupa isporogramirat. Tamo oko 10mj. bi trebalo sve biti gotovo.*Kako ti stojis sa svojim projektima? Ima sta novo?

Reply
hyperborea Aug. 20 '10

haha. nene, nisam iz Rumunije...*Ja planiram sajt neko vreme, za sada sam kupio sebi brand koji mi se izuzetno svideo (i kao brandname i kao gotov logo) a mozes ga videti na mom avataru. i nameravam ici sa tim brandom kao mojim kroz ovu gustu sumu logodizajnera...i ja se nadam da ce do kraja godine biti sve gotovo, mada malo vremena ulazem u to trenutno sto zbog posla u agenciji sto zbog porodice...projekti moji takodje malo su stali, malo skoknem do 99 ili CS a tebe tamo vise nema?*razocarao si se u crowdsourcing? uobicajena pojava...

Reply
Rokac Aug. 21 '10

Da primjetio sam da si azurirao avatar. Inace mislim da si super odabrao. Taj logotip si kupio od Arpada ako se ne varam? Odlicno izgleda. Uzevsi u obzir kvalitetu tvog rada, malo po malo i proc ces ti tom sumom logodizajnera ko kroz maslac. *Sad kad slazem taj web site vidim koliko to uzima vremena, naravno ako covjek zeli napraviti kvalitetan posao. A ti kazes da jos i radis u agenciji te brines za familiju. Uh, time is not on your side:) *Mislim da je kljuc svega poslozit si prioritete. Bas zbog toga sam i odlucio napustit crowdsourcing. Oduzimalo mi je previse vremena, zbilja previse, a kao i sto sam znas pobjeda, naknada za rad nije garantirana. Otisao sam negdje u trecem mj. Istina, od onda mi je posao pao i znao sam ponekad biti u %22napasti%22 da bacim koji kontest, dva...Ipak nekako sam izdrazao:) *Kazes da radis u agenciji? Kako je tamo?*Btw. ako hoces mozemo nastaviti pricati preko mejla, da se slucajno sefovi ne pobune da spam-amo site:)

Reply
bitencourt Aug. 21 '10

%5E OMG. Hahahs...**

Reply
hyperborea Aug. 21 '10

Sorry for spam chiefs.*English only from now on...

Reply
milou Jul. 10 '12

Solid approach on traditional theme, good job Roko.

Btw, I don't understand a thing above, but looks like a good conversation ;)

Reply
Rokac Jul. 10 '12

Thank you my good friend:)
Well, mostly it's about how awesome two headed eagles are..Rest is boring:)
Cheers Milosz;)

Reply

Please login/signup to make a comment, registration is easy