vodicka

by vodicka • Uploaded: Nov. 19 '08 - Gallerized: Mar. '09

f0623da238831004285cbc806c2febc1.png

Add to Pad (In 48 Pad s )

Description: My name is Antonin Vodička from Czech and this is my logotype with punctuation. Vodička means water or little water in english.
As seen on: www.ivodicka.cz
Status: Nothing set
Viewed: 14113
Share:  

Lets Discuss

werthless Nov. 19 '08

I like it. what about all caps?

Reply
gyui Nov. 19 '08

I like it vodicka, what if you had the accent above your name reach the water points?

Reply
vodicka Nov. 19 '08

Thanks and sorry, my english is bad, so my sister translates me, but we don%B4t understand qyui%B4s comment :-)

Reply
gyui Nov. 19 '08

no problem vodicka, the accent above the %22C%22, how does it look if the gray color went all the way to the top of the water points? hope that make more sense:)

Reply
pineapple Nov. 19 '08

I think gyui's suggestion is to make the ends of the waves vertical, not angled like you have it now.

Reply
janzabransky Nov. 19 '08

Ahoj kolego, tvoje logo se mi moc l%EDb%ED. N%E1pad s vlnou jako h%E1Dkem je geni%E1lnB jednoduch%FD ale jeho nejvBtš%ED s%EDla je v nads%E1zce a vtipu. To se v logo dizajnu poD%EDt%E1, pomFEe to v zapamatovatelnosti. Zkusil si ještB zjednodušit logo co do poDtu vln aby jich bylo tolik kolik je p%EDsmen. Potom by snad ani nemusela b%FDt vlna nad C jinou barvou, h%E1Dek by byl hned zřejm%FD a nav%EDc by bylo logo dobře reprodukovateln%E9 i v CB ... Tak hodnB zdaru přeji.

Reply
janzabransky Nov. 19 '08

Ahoj kolego, tvoje logo se mi moc libi. Napad s vlnou jako hackem je genialne jednoduchy ale jeho nejvetsi sila je v nadsazce a vtipu. To se v logo dizajnu pocita, pomuze to v zapamatovatelnosti. Zkusil si jeste zjednodusit logo co do poctu vln aby jich bylo tolik kolik je pismen. Potom by snad ani nemusela byt vlna nad C jinou barvou, hacek by byl hned zrejmy a navic by bylo logo dobre reprodukovatelne i v CB ... Tak hodne zdaru preji. PS: anglani myslim interpunkci moc nemuzou pochopit ...

Reply
vodicka Nov. 19 '08

janzabransky, taky uz vzdavam veskere prekladatelske snahy o pochopeni jejich komentaru. Za Tve hodnoceni k logu moc dekuju, variantu se stejnym poctem vlnek jsem mozna ani nezkousel, mozna jo a neoslovila me. Pravda, v CB provedeni se u stavajicicho loga vtip lehce vytraci. Jedina vec, ktera me donuti zkusit to znovu je, ze se mi zahadne z PC ztratily soubory s m%FDm CiD, coz me malem polozilo. Hodne zdaru a kvalitn%EDch n%E1padF, kolego!

Reply
gthobbs Nov. 19 '08

Yeah, what he said. Very nice design.

Reply
TernaciousT Mar. 06 '09

I did a logo last year which is kinda similar, but mine was more playful. Totally different but similar play on the waves. Like it.*http://logopond.com/gallery/detail/20917

Reply
mabu Mar. 06 '09

Simple, clean and effective.

Reply
crislabno Mar. 06 '09

ahoj kolego, tvoje logo jest kurwa zajebiste :D wszystkiego dobrego, polska tutaj !**

Reply
dannygdammit Mar. 07 '09

sweeet.. Czech represent!

Reply
stetka Mar. 07 '09

Tvoje loga m%E1m r%E1d. Myslim, Ee uE na Tebe nar%E1E%EDm na nBkolik%E1t%FDm m%EDstB a vEdycky mB Tvoje pr%E1ce znova zaujmou. Gratuluju k um%EDstBn%ED na homepage %3B)

Reply
stetka Mar. 07 '09

Tvoje loga mam rad. Myslim, ze uz na Tebe narazim na nekolikatym miste a vzdycky me Tvoje prace znova zaujmou. Gratuluju k umisteni na homepage %3B)**Achjo xD

Reply
stetka Mar. 07 '09

Tvoje loga mam rad. Myslim, ze uz na Tebe narazim na nekolikatym miste a vzdycky me Tvoje prace znova zaujmou. Gratuluju k umisteni na homepage %3B)

Reply
vodicka Mar. 10 '09

Na titulni strane bych sice radeji videl redesignovane logo, ale i tak me to moc tesi :)%0D*%0D*Diky vsem, thanks all.

Reply
vodicka Mar. 14 '09

How is it possible that my assessment disappeared 7 points from the evaluation? Please advise.

Reply
olia Mar. 31 '09

as graphic designer and practicing czech, I assume you can do better cause on the top of that it is your name.*so may be cursive lettering could even make it better.*And what about outlined, white lettering in the blue water.*The typography will disappear, leaving the water only as say your name.*Looking forward next steps very soon.

Reply
milou Feb. 02 '10

dobry den, dobry logosik.

Reply

Please login/signup to make a comment, registration is easy